19. Kesäkuu 2019
Kevät 2020: retriitit ja matkat
 Kevään 2020 ylelliset Gardan retriitit ja uutuutena Tuomiston kartanon joogaretri... Lue lisää
19. Kesäkuu 2019
Workshopit, kurssit ja tapahtumat syksyllä 2019
Syksy 2019! Katja Liljan (os. Keränen) ohjaamat kurssit ja workshopit   Iyengarjooga... Lue lisää
29. Maaliskuu 2019
Katja Keräsen ohjaamat workshopit kesällä 2019
 Iyengarjoogan® Dharana-workshopit Studio Yamassa Helsingissä, kesä 2019 Al... Lue lisää
7. Joulukuu 2018
Kevät 2019: kurssit ja workshopit
Katja Keräsen ohjaamat kurssit, viikkotunnit ja workshopit keväällä 2019 ... Lue lisää
20. Kesäkuu 2018
Liikunnalliset viikonloput ja workshopit syksyllä 2018
Tule mukaan liikunnallisiin viikonloppuihin ja workshopeihin syksyllä 2018Hellitä hetke... Lue lisää

Pune-blogi: osa 9

10. Elokuu 2012 - 11:51

ti 7.8.2012

Mulla oli tänne lähtiessä kaksi uimapaikkaa tiedossa lähialueella. Viime viikolla kävin tsekkaamassa toisen niistä, joka on vähän matkan päässä instituutista sijaitsevan Gordon-hotellin kattoterassilla. Tämän E-squarella sijaitsevan ihanuuden jouduin kuitenkin hyllyttämään, koska oli suljettu remontin vuoksi, eikä kukaan tiedä, koska taas avataan.  Harmi sinänsä, sillä tuo Spa olisi ollut niin mukavan lähellä instituuttia, että oisin voinut välillä aamutunnin jälkeen sinne hilpaista. Toisaalta sinne mennessä piti ylittää järkyttävän vilkasliikenteinen katu, joten oisin varmaan jäänyt auton alle, jos ois sinne pitäny useasti rampata.

Tänään kävin tsekkaamassa sen toisen paikan ja nyt kävi parempi tsägä. Huikean luksushotellin (kyllä kyllä, semmostakin täältä löytyy) toisessa kerroksessa oli ulkotasanteella ihanaakin kutsuvamman näköinen uima-allas aivan tyhjänä. Uskomatonta. Jos ois ollut uikkarit mukana, niin oisin heti mennyt, mutta jostain syystä en niitä ollut toivioretkelleni mukaan ottanut.  Sisäänpääsy oli jotain 700 rupiaa eli reilun kympin. Paikka on auki aamukuudesta iltakymmeneen. Ooh aah, tämähän käy jo kohta liian täydelliseksi.

Uimapaikkaan on meiltä noin 20 minuutin dallailumatka, suoraan vain Model Colonyn Toyota-centeriltä Lakaki Rd:ia pitkin vilkkaan kadun eli SB Roadin kulmaan. Sitten vain kadun yli, siinä oli jopa liikennevalot eli henkikin säilyy paremmin. Sitten vain oikealle niin kauan, että tulee iso ostoskeskus. Heti sen jälkeen aukeaa iso konferenssihotelli ja siellä se ihanuus odottaa.

Paluumatkalla löysin myös lähiseudun ainoan (uskoakseni) alkoholikaupan, Prasad Wines. Sieltä sain puolen litran lasipullon maistuvaa Kingfisher-olutta, johon tutustuin viime Intian visiitilläni. Siitä on tosin jo vierähtänyt tovi. Katselin prosenttimäärää kyljestä ja 8 % näytti lukevan. Kyselin vähän miedompaa, mutta sanoivat, että loppu on. Täytyy maistella varovasti, notta on aamulla rivissä.

Kommentoi

Nimesi:

Kommenttisi:

captcha
Kirjoita kenttään yllä olevat merkit:

 
border border